Eski akademisyen yeni çiftçi adayı Bediz Yılmaz’la 1973 yılında Fransa’da kurulan Longo Maï komününü ziyaretindeki izlenimlerden, komünün ve parçası olduğu kooperatifler ağının salgınla birlikte yaptıkları yeni düzenlemelerden bahsettik. 68 kuşağının dayanışmacı, barışçıl ve demokratik bir Avrupa kurma hayallerinin gerçek hayata yansımalarını merak edenleri söyleşimize bekleriz.

Söyleşiyi aşağıdaki oynat tuşuna basarak veya linke tıklayarak izleyebilirsiniz.
https://www.instagram.com/tv/B_-q9yOA9sl/

 

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Eski akademisyen yeni çiftçi adayı Bediz Yılmaz’la 1973 yılında Fransa’da kurulan Longo Maï komününü ziyaretindeki izlenimlerini, komünün ve parçası olduğu kooperatifler ağının salgınla birlikte yaptıkları yeni düzenlemeleri ve yerleşkede yaşama dair pek çok konuyu konuştuk. 68 kuşağının dayanışmacı, barışçıl ve demokratik bir Avrupa kurma hayallerinin gerçek hayata yansımalarını merak ediyorsanız söyleşimizi dinleyebilirsiniz. 😊 Videoda yer almayan konulara dair sorularınızı, Sevgili @Bediz_ylmz yorumlara bıraktığınız takdirde takip edeceğini ve yanıtlayabileceğini söyledi. Sorularınız varsa lütfen yorumlarda iletin. . . #KORONAHAFIZASI #Ekoköy #EkolojikYaşam #LognoMai #Komün #KomünalYaşam #Ziyaret #izlenim #68Kuşağı #Dayanışma #Barış #Demokrasi #ToplulukDestekliYayincilik #Ekofil #EkofilYayinlari #EkofilToplulukDestekliYayincilik #Kitap #Ekoloji #EkolojiYayinlari #Doğa #EkofilYayincilik #Emek #Adil #Sömürüsüz #Dayanışma #CommunitySupportedPublishing #Books #EkofilYayınları #BilgininÖzgürleşmesi #ToplulukDestekliYayıncılık

EKOFİL (@ekofilyayinlari)’in paylaştığı bir gönderi ()

 


Korona Hafızası Ekofil Topluluğu üyelerinin korona salgını dönemindeki duygu, düşünce ve yaratımlarını paylaşmaları için açılmış bir alandır. Korona Hafızası kapsamında yapılan yayınların içerikleri tamamen katılımcılara aittir, EKOFİL’in görüşlerini yansıtmayabilir.


 

Pin It on Pinterest